وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

شیب ابتلا به سرطان در ایران صعودی است؟

شیب ابتلا به سرطان در ایران صعودی است؟ استاد ممتاز خون و سرطان ضمن مخالفت جدی با افزایش سرطان در ایران اذعان کرد: داروهای کشف شده تا حدی بیماری را کنترل کرده اما مشکل جدی ما در خصوص داروهاست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۱۹۷۱

به گزارش راهبرد معاصر. اردشیر قوام‌زاده استاد ممتاز خون و سرطان بالغین بیمارستان شریعتی و مرکز تحقیقات هماتولوژی، آنکولوژی و پیوند سلولهای بنیادی پژوهشکده هماتولوژی و آنکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه «صبح و گفتگو» از رادیو گفت و گو در مورد افزایش مبتلایان به سرطان اظهار کرد: افزایش شیب ابتلا به بسیاری از سرطانها قابل قبول نیست چرا که بسیاری از سرطانها توسط داروهای شناخته شده و پیوندها و سلول درمانی درمان شده و از این حیث سیر نزولی یافته است. با افزایش جمعیت تعداد مبتلایان نیز نسبت به آن افزایش می‌یابد.

 

وی ضمن مخالفت جدی با افزایش سرطان در ایران بیان کرد: داروهای کشف شده تا حدی بیماری را کنترل کرده اما مشکل جدی ما در خصوص داروهاست. مردم باید سعی کنند از خوراکی‌ها و امکانات طبیعی استفاده کنند و وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت باید استفاده از مواد شیمیایی برای مواد خوراکی را کنترل نمایند.

 

قوام زاده ضمن قدر دانی از شرکتهای دارویی کشور برای تهیه بسیاری از داروها خاطرنشان کرد: وزیر بهداشت نیز نسبت با واردات برخی داروها موافقت کرده است. همچنین مجلس تصویب شده دارویی که در کشور تولید می‌شود از خارج وارد نشود اما باید مسئولان روی بهبود کیفیت محصولات نظارت داشته باشند. همچنین باید اجازه داده شود تا هر کس می‌خواهد از خارج دارو خریداری نماید تا برای درمان مجبور به سفر به کشورهای خارجی نشود.

 

استاد خون و سرطان بالغین بیمارستان شریعتی با تاکید بر عدم صدور مجوز برای تولید داروهای بی کیفیت در داخل بیان کرد: داروهای تولید شده باید کیفیت داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار